True
Speelfilm.TV - TV kijken via internet, de beste Speelfilm tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

12-09-2024
FORMULA 1
FORMULA 1: What Happens On A Thursday At A Grand Prix? 🤔

Get a behind the scenes look at what happens on a Thursday on a Grand Prix weekend! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 12

Gelekte mest- en asielplannen van het regeerakkoord en het al dan niet doneren van mpox-vaccins aan Afrikaanse landen: heel wat Haags nieuws te bespreken dus. Dat doen we met PVV-minister Fleur Agema en politiek verslaggever bij de NOS Xander van der Wulp. * Jandino kreeg zijn vijfde Gouden Kalf voor Bon Bini: Bangkok Nights én startte zijn nieuwe voorstelling Therapie. Hij vertelt over waarom hij in therapie is gegaan na een ingrijpende gebeurtenis. * Sanne Hans is na zeven jaar weer terug als Miss Montreal! We horen een nummer van haar nieuwe album Samen Één.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 8

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



2Doc
2Doc: Afl. 60

Preventie speelt een steeds grotere rol in de geestelijke gezondheidszorg. In plaats van te genezen, proberen verschillende instanties in de westerse wereld mentale problemen te voorkomen door de inzet van datatechnologie. Maar worden we werkelijk gelukkiger zonder frictie, onzekerheden en onvolkomenheden?



SLAY
SLAY: Afl. 6

Babymoons House of Vineyard organiseert een grandioos bal in Paradiso om 10 jaar ballroom in Nederland te vieren. Ondertussen begint Jade aan haar coschappen als een van de weinige transvrouwen die als arts werkt. En voor Serena breekt een spannend moment aan: ze gaat naar haar grootouders om ze te vertellen dat ze transvrouw is. Zal hun geloof als Jehova's getuigen hun reactie beïnvloeden?



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 19 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 september, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Asielstroom beperken. Het kabinet wil snel een deel van de Vreemdelingenwet buiten werking stellen. We praten met Arjan Noorlander, politiek duider van Nieuwsuur. Raketten Iran. Volgens de VS heeft Iran aan Rusland raketten geleverd die Moskou kan gebruiken in Oekraïne. We schakelen met Nieuwsuur-verslaggever Gert-Jan Dennekamp vanuit de regio Charkiv. * Ruimtewandeling. Voor het eerst hebben burgers een commerciële ruimtewandeling gemaakt. Om een idee te krijgen van zo'n ruimtewandeling, en wat daarbij komt kijken, gaan we naar het ruimtevaartmuseum Space Expo in Noordwijk.



De Modellenmythe
De Modellenmythe: Afl. 3

Succesvolle modellen leiden een glamoureus leven, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Veel modellen hebben weinig werk en verdienen niet veel geld. Hun bureaus vragen torenhoge prijzen voor overvolle, vervallen modellen appartementen en rekenen exorbitante fees waardoor modellen vaak blut en met schulden uit hun modellen avontuur komen. Ze rennen van casting naar casting waar ze meestal afgewezen worden, wat leidt tot onzekerheid en eenzaamheid. Model Mirjam laat ons in Milaan zien hoe haar appartement er uit ziet en hoe ze wordt behandeld op de tientallen castings die ze afloopt.



Focus
Focus: Afl. 12

Wetenschappers werken hard aan een vaccin tegen de ziekte van Lyme. Dat is nodig ook, want het aantal teken in Nederland neemt toe. Wie gebeten wordt door een teek, loopt kans op deze verraderlijke ziekte. Joppe Hovius, hoogleraar infectieziekten verbonden aan het Amsterdam UMC, doet onderzoek naar een vaccin tegen de ziekte van Lyme. In hun zoektocht naar een vaccin proberen hij en andere wetenschappers erachter te komen hoe mensen immuun kunnen worden voor een tekenbeet. Petra Grijzen ziet hoe een proefpersoon zich vrijwillig door tien teken laat bijten om zo de interactie tussen het beestje en de mens beter te kunnen bestuderen.



De Ring
De Ring: Afl. 2

Anna worstelt met Simons seksuele chantage. Ze neemt vriendin en partner Roos in vertrouwen. Er lijkt geen oplossing. Max is geschorst en verveelt zich een ongeluk. Hij vraagt zich af of hij zich informeel toch niet met het dossier van de verdwenen Salena kan bemoeien. Simons broer Patrick krijgt de ouders van Mirande op zijn dak en voelt zich schuldig over haar zelfmoord. Max brengt Anna op een idee hoe ze Simon kan bestrijden.



Het Roer Om
Het Roer Om

Eric en Judith hebben een oude boerderij met twee grote schuren gekocht op het Deense eiland Bornholm, die ze willen ombouwen tot appartementen. Omdat Judith nog een jaar lang haar opleiding moet afmaken in Nederland en Eric niet kan wachten om aan de megaklus te beginnen, scheiden hun wegen. Maar de bouwkosten lopen al snel op en de vergunningen laten op zich wachten. Hoe houden ze na 2,5 jaar fulltime klussen hun hoofd boven water?



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Stijn Bultman verlengt contract tot medio 2026: "Mijn focus ligt op fit worden"

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Heracles TV | Aflevering #4 | Seizoen 2024-2025

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Pointer
Pointer: Afl. 26

Nog steeds belanden veel jongeren in de schulden. Experts wijzen op het toenemend aantal digitale verleidingen dat voor jongeren op de loer ligt, zoals de mogelijkheid om spullen achteraf te betalen. Is het jongerenbrein wel bestand tegen zulke verleidingen? Wie eenmaal schulden heeft, komt daar nog maar lastig vanaf. Sommige gemeenten experimenteren met het afkopen van schulden van jongeren in ruil voor een maatschappelijke tegenprestatie. Zo werd Thalissa (26) na een aantal moeilijke jaren schuldenvrij. Maar niet alle gemeenten zijn overtuigd van deze methode. Hoe helpen we jongeren met schulden het best?



Break Free
Break Free: Afl. 2

Francien (32) danst door het leven. Ze wordt aangetrokken door het avontuur en niets is haar te dol. In Amsterdam vindt ze vrijheid, toch wil ze meer. Op een van haar reizen komt ze zichzelf behoorlijk tegen. Maar een kat met negen levens komt bijna overal mee weg. Als ze haar thuis vindt in Costa Rica, maken haar dierbaren zich niet zo'n zorgen meer.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 183

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 44

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



De rijles
De rijles: Afl. 4

Rijinstructeur Oscar leert alles over de plaatselijke gebruiken op Urk. Zijn jonge leerling werd gepest vanwege haar uiterlijk, maar is inmiddels dolgelukkig met haar scharrel. Turan heeft in Gorinchem een 'vurig' rijdende dame in zijn auto. Haar moeder en zoontje zitten liever niet meer bij haar in de auto. Danny neemt zijn leerling tijdens zijn allereerste rijles mee naar zijn favoriete plek in Rotterdam, Het Kasteel. En in het Veluwse Putten heeft Arie een jongen in de auto die maar één droom heeft, trucker worden.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

De eliminatie kent twee rondes, waarbij de koks in de eerste ronde kleine blokjes voedsel blind moeten identificeren, puur op smaak en geur. De eerste zes die verkeerd gokken, moeten koken in de tweede ronde, waarna er een persoon naar huis gaat.



Eva
Eva: Afl. 8

Afslanken met een spuitje: het is dé afvalhype van het moment. We bespreken het met Liesbeth van Rossum, Antoinnette Scheulderman, en twee gebruikers: Patricia van Sloot-Drenth en Kees van Vugt. * Wat hebben Hans Klok, Emily in Paris en Nick Cave met elkaar gemeen? Ze worden uitgebreid besproken door ons eigen Sterrenpanel. Loes Haverkort, Sander Lantinga en Jörgen Tjon A Fon bespreken voor ons iedere maand de culturele zaken met de opvallendste recensies. * Froukje en S10 kunnen niet genoeg van elkaar krijgen. Dit keer brengen ze een ode aan vriendschap. Ze spelen het nummer live.



FORMULA 1
FORMULA 1: Thursday Drivers' Wrap | 2024 Azerbaijan Grand Prix

Hear from the grid ahead of the Azerbaijan Grand Prix - including Ollie Bearman ahead of his first race for Haas, and the McLaren duo on team orders as Lando Norris claws at the world drivers' championship. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 256

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

De tarotkaarten vertellen Jasmin een hele boel over haar date Arnold. Bij Marie-José en Edwin is het vertrouwen al groot genoeg om het bed te delen.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4682

Heel veel apparaten werken op elektriciteit. Elektriciteit is een soort energie en het komt uit je stopcontact. Het lijkt alsof die energie altijd voor je klaarligt als je dat nodig hebt. Maar zo werkt het niet. Pascal gaat op zoek naar de wereld achter het stopcontact. In de sketch heeft een middeleeuwse uitvinder een heel goed idee.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 219

Schijnzelfstandigen in de zorg moeten volgend jaar stoppen: wat is het gevolg van deze strengere aanpak? * Ondernemers maken zich grote financiële zorgen over zero-emissiezones * SpaceX lanceert de eerste commerciële ruimtewandeling * Het nieuwe mestbeleid van het kabinet zorgt voor onrust onder varken- en kippenboeren



De Faker
De Faker: Afl. 14

In het Spaanse dorp Pals speurt Vincent Visser naar de Faker bij de familie van Eekeren. Kan hij de rest van de acteurs blij maken met een punt als souvenir?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 108

Erfgoedspecialist Marius Bruijn gaat op zoek naar de verdwenen kastelen van West-Friesland. Deze keer zien we kasteel Radboud. Kunstenaar Janpeter Muilwijk voert ons mee in zijn tapijten, tekeningen en schilderijen naar een eigen wereld. In Route C deze keer: het Utrechtse dans- en muziekcollectief De Dansers.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: 0% Wint! (Roblox)

0% Wint! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 183

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Smart City, hoe houden we dit tegen?

Maartje van den Berg kwam in actie en deed wat de journalistiek hoorde te doen. Spitten in documenten over beleid om te zien hoe smart city projecten achter de schermen worden uitgevoerd. Met haar bespreek ik hoe iedereen in actie kan komen om dit te dwarsbomen! Dit en meer in deze aflevering van Staat's Schuld. Linkjes: <a target="_blank" href="https://burgers-aan-zet.my.canva.site... burgers-aan-zet@protonmail.com Linkjes">Klik hier</a> slides: <a target="_blank" href="https://hilversum.bestuurlijkeinformatie.nl/Agenda/Document/75367fb8-c887-42e1-a51a-d67308349ed8?documentId=1c7b8096-5c84-496f-b94c-19ee968545cc&agendaItemId=8649e063-ca49-486f-a0d2-d2c0ba896e06 --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 184

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Brugklas
Brugklas: Afl. 9

Amir hoort dat klasgenoot Milou altijd geluk heeft. Hij wil dat ook en probeert vrienden met haar te worden. Is geluk te sturen?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 184 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 september, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



EnzoKnol
EnzoKnol: EINDELIJK ZIEN WE ELKAAR WEER ❤️ #4045 #4046 #4047

Vorige video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/_-Gjbynw5xQ Deze">Klik hier</a> video bevat vlogs: #4045, #4046 en #4047 Minecraft film trailer: <a target="_blank" href="https://youtu.be/PE2YZhcC4NY?si=9DdhwX-BTdE_nweE ▬ Knolpower">Klik hier</a> kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



Gio
Gio: SEA WORLD ABU DHABI PRETPARK! DE BESTE DAG VAN DE HELE VAKANTIE🐠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



vThorben
vThorben: Dit Is RANKED Op Een NOOB Account..(Bizar)

Bedankt voor het kijken naar Dit Is RANKED Op Een NOOB Account..(Bizar) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 114

Peter van Uhm en Mart de Kruif hebben een boek geschreven waarin ze antwoord geven op de vraag hoe oorlog werkt. * Beppie Melissen speelt in de nieuwe familie-jeugdserie Escape from Albatros. Ze vertelt wat we van de serie kunnen verwachten. * Josine Droogendijk mocht de tentoonstelling 'Ja ik wil' in het Fries Museum alvast bezoeken. Een van de topstukken uit de tentoonstelling is de trouwjurk van koningin Máxima. * Treble, bekend van hun deelname aan het Eurovisie Songfestival 2006, treedt op. Ze waren bekend vanwege het zingen in een deels zelfverzonnen taal. Na vijftien jaar treden ze weer samen op.



SLAM!
Andrew Mathers - SEPTEMBER 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Andrew Mathers came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Het Avondcircus is the afterparty that turns your evening upside down! Daniël en Erik-Jan are your host during the show, daily accompanied by some interesting guests. They give new talent a stage and will keep you informed of the latest news concerning music. Besides that, the best DJs, artists and producers drop by to talk about their music and to play an awesome set in de DJ booth. Tune in every Monday till Thursday from 19:00 - 22:00 and never miss another show! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ More">Klik hier</a> Het Avondcircus? Instagram Het Avondcircus: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/hetavondcircus Instagram">Klik hier</a> Daniël: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/daniellippens Instagram">Klik hier</a> Erik-Jan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ejrosendahl More">Klik hier</a> of Andrew Mathers? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/andrewmathers/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life





NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 4

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.







FORMULA 1
FORMULA 1: Weekend Warm-Up | 2024 Azerbaijan Grand Prix

Laura Winter and Alex Brundle preview Formula 1's return to Baku as we kick-start a street racing double header, with Singapore just around the corner. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



Nienke Plas
Nienke Plas: Backstage worden er pas echt content geschoten 🎶 #406 By Nienke Plas

Mee blèren op muziek werkt soms als therapie, vooral na die heftige scènes! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Op de planken
Op de planken: Afl. 1

Breakdance collectief 155. In samenwerking met Maas theater en dans maakten ze de kindervoorstelling Stuntkont, over niet al te volwassen worden.



Hollandse Meesters in de 21e Eeuw
Hollandse Meesters in de 21e Eeuw: Afl. 1

Filmportretten van vijftien minuten van Nederlandse kunstenaars in hun werkomgeving.



vThorben
vThorben: HANK SKIN GIVEAWAY! #brawlstars #moonguardianhankgiveaway

Bedankt voor het kijken naar HANK SKIN GIVEAWAY! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>





NOS 80 jaar WOII
NOS 80 jaar WOII: Afl. 1

Liveverslag van de herdenking 80 jaar bevrijding in Mesch. Dit dorp in Limburg werd 80 jaar geleden als eerste in Nederland bevrijd.



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 21

Crystal de alpaca heeft de hik, en die wil maar niet overgaan. De Coop Troop probeert twee strategieën uit, die merkwaardig genoeg van alles doen, behalve de hik genezen.



PSV
PSV: EARNIE STEWART over TRANSFERZOMER | 'Het heeft lang geduurd voordat de markt echt op gang kwam'

De transferzomer heeft weer zijn invloed gehad op de A-selectie van PSV. Zo zijn een aantal huurspelers definitief overgenomen en is de groep versterkt met jong talent en ervaren kracht. Daar staat tegenover dat er ook een aantal spelers zijn vertrokken. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 43

Live opinieprogramma van én voor Ongehoord Nederland met eigenzinnige duiding van het nieuws.



Feyenoord
Feyenoord: Welcome back home, boys! 🌍

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 31

Regelmatig krijgt expert Emiel Aardewerk zilveren miniaturen te zien. Een kleine kroonluchter brengt hem ertoe het Kunstmuseum in Den Haag te bezoeken en daar een groot poppenhuis van Sara Rothé te bekijken. Sara Rothé was gehuwd met de rijke koopman Jacob van Ploos van Amstel. Het stel had geen kinderen en in 1743 bedacht Sara het poppenhuis als tijdverdrijf. Emiel bespreekt enkele fraaie miniaturen uit het poppenhuis. Het geeft een kijkje in het huislijke leven in de achttiende eeuw.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 109

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn directeur Comité 4 en 5 mei Onno Hoes, politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, Kamerlid CDA Harmen Krul, filmjournalist Merel van Baal en beroepsduiker Peter van Rodijnen. Met hen hebben we het over de start van 80 jaar vrijheid, Pieter Omtzigt die tijdelijk stopt als NSC-leider, true crime series en over de film De Wilde Noordzee.





Molmans
Molmans: Afl. 12

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 27

Amy heeft cavia's en die hebben verzorging nodig. Ze verschoont het hok, kamt haar lievelingscavia Knabbel en houdt een fotosessie.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 29

Ella is jarig. Maar wat geven Sam en Julia aan de kleine muis die alles al heeft? Ze bedenken uiteindelijk iets waar ze hun vriendin vast heel blij mee maken.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Opvoeden Zonder Gek Te Worden: Onze Beste Hacks en Fouten | #20 Van Struikelen tot

In deze extra lange Q&A beantwoorden Sanny en Jorg al jullie vragen over ouderschap! Van driftbuien tot slaaprituelen en het stimuleren van een groeimindset bij je kinderen. We delen onze ervaringen, inzichten en praktische hacks die elke ouder moet kennen. Geen filter, alleen eerlijke gesprekken over hoe wij het ouderschap aanpakken – inclusief onze fouten en lessen. 🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → <a target="_blank" href="https://nordvpn.com/vsts 🍲">Klik hier</a> Probeer de maaltijden van Factor met 40% korting op → <a target="_blank" href="https://www.factormeals.nl/ Deel">Klik hier</a> je tips, of wat je vond van deze podcast, in de comments! --------- **Adverteren in deze podcast? Mail naar: adverteren@dagennacht.nl -------- *Meer afleveringen Van Struikelen tot Succes* #14 Werk & Carrière lessen: eerste baantjes en grote dromen | Van Struikelen tot Succes • Werk & Carrière lessen: eerste baantj... #1 DE TROPENJAREN. WAT ZIJN ZE HEFTIG! • 2 BABY'S IN 1 JAAR!! Onze lessen uit... #6 Buiten koud, binnen goud: ons recept voor een positieve mindset: • WINTERDIP? Deze mindset tips helpen o... #5 Zo werken wij aan onze doelen, stap voor stap • Als je wil dat je DOELEN uitkomen, KI... #3 Jezelf klein houden, comfort zones & jezelf opnieuw uitvinden • EN INEENS WAS ALLES ANDERS! Jezelf kl... #11 ‘Alles waar ik nooit aan toe kwam, doe ik nu in 2 uur’ • Ochtendritueel “Alles waar ik nooit a... ------------- Dit is onze podcast ‘Van Struikelen tot Succes’ met Sanny Verhoeven en Jorg Ruis. Luister mee terwijl we praten over onze inzichten en ervaringen over relaties, mindset, opvoeden, werk, gezondheid, spiritualiteit en meer. Suggesties, vragen of feedback? Laat het ons weten op sanny@sanny.nu Thema's: mindset, tutorial, how to, podcast, hsp zijn, manifesteren, tips, oordeel, werk, ondernemen, ouderschap Sanny zoekt Geluk, Deze video bevat een betaalde samenwerking met KOSMOS. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar <a target="_blank" href="http://desocialcode.nl’’">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 255

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 183

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.